Агенция за временна заетост
BG  |   FR

ЗА НАС

ИНТЕРГРУПС е лицензиран като предприятие, което осигурява временна работа съгласно промените в Кодекса на труда, в сила от 2012 г. Преди това временното предоставяне на работници се осъществяваше на практика относително свободно в България и се предлагаше предимно от агенции за подбор на персонал. Тази сравнително нова услуга на българския пазар е гъвкаво решение за компаниите-работодатели, които имат нужда от нови служители, но не желаят или нямат възможност да ги назначат на постоянен договор при себе си. Причините за това могат да са различни – законови ограничения, фирмена политика, наемане на персонал за натоварен период от годината или за сезонна работа, работа по проекти, както и оптимизиране на дейности чрез изнасяне извън компанията на неспецифични дейности.

Нашата мисия е да предоставим възможност на нашите клиенти, бидейки ценни и уважавани от нас бизнес партньори, да оптимизират своите разходи, свързани с персонала и управлението на човешките ресурси,  чрез консолидиране по линия на външните доставки на услуги.

Основата на нашата мисия е да предоставяме  висококачествен и пълен пакет услуги, спомагайки нашите клиенти да се концентрират напълно и изцяло върху това, което познават най-добре, а именно върху своя бизнес!


КОНТАКТИ

Адрес:
6600 гр. Кърджали, България,
ул. Македония, Информационен център в "Пазар на производителите - Кърджали",
офис № 4
Работно време:
понеделник - петък: 08.00 - 17.00ч.

+359 363 29117